viernes, 26 de junio de 2009

CICLE DE CINEMA AL POBLE NOU!!!!


Esteu tots convidats, una nova iniciativa que esperem tinga l'aceptació de tots, pretenem passar un bon rato gaudint del cinema, vorem com surt!!!

3 comentarios:

Ricardo dijo...

En nom de tots els que per ara formen aquest grup ---Tonet Pascual, Guillermo Cardona, Rosa Devesa, Elisa Torres i qui firma---, em dirigeix a qui estiga interessat per explicar-vos la nostra intenció de posar en marxa una associació anomenada CLUB DE CINEMA L'ABIAR a El Poble Nou de Benitatxell.
El 1r Cicle de Cinema anomenat Porta-la tu! serà la primera acció que com a grup proposarem de moment, però igualment desitjaríem seguir presentant altres iniciatives al voltant del cinema, com per eixample: conferències, exhibicions, relacions amb altres clubs de cinema dels pobles veïns i suggeriments per anar a visionar en grup algunes pel·lícules als cinemes de la comarca o a altres cicles semblants.
L'idea del 1r Cicle de Cinema Porta-la tu! consisteix en que cadascun del incipient grup porte una cinta preferida, la presente i anime el debat posterior. No perseguim conformar cap cicle temàtic, sinó fer participativa la selecció dels films per part dels aficionats. Aquest cicle podria fer-se dos o tres cops al any. Ara proposem aquesta mini sessió de tres dies per comprovar com serà rebut per als ciutadans de El Poble Nou de Benitatxell.
Per tal motiu vos animen a tots a que vingueu a descobrir el cinema i a passar una bona estona junts, en lloc de quedar-te a casa com cada nit.

Anónimo dijo...

també havereu pogut contar-me alguna coseta a mi. Es que no soc prou cultureta¡¡¡Molt mal, molt mal....
Bueno, vale, de acuerdo, seré bona¡¡¡ La iniciativa m' encanta, els membres que la composen també i estic segura que tindrà molt d`èxit com totes les coses culturals que fan al poble. Jo propose Blade Runner, des de la meua experiència treballant com a guionista quatre anys en un programa de cine es una película referent, al igual que El Padrino. Besadetes.

Anónimo dijo...

Ja estoy aquí.... uy que por¡¡¡No, ara de veres, ja m' ha passat el rabo i no valc per a estar enfadada més de mitja hora, sabeu que el primer dia no podre anar però el segon allí estaré sense falta. i si posareu Fiebre del Sábado Noche i ferem una festeta discotequera en acabar?. Tampoc estaria mal. Qué ganetes de menejar el tacó. mUAK MUAK.